Les empreses d’integració de sistemes d’automatització d’habitatges i edificis acumulen un coneixement insuperable en moltes matèries relacionades amb el desenvolupament de projectes d’edificació. La no utilització d’aquest coneixement, sovint infravalorat, fa que es perdi eficiència en un mercat a on s’inverteixen recursos de manera desmesurada.
  La capacitat adquirida per una empresa d’integració pot repercutir de forma positiva en el desenvolupament de qualsevol projecte.

A Ontec, no només tenim experiència amb els sistemes tecnològics com els d’A/V,  HVAC, energies renovables, il·luminació o seguretat, sinó que tenim experiència treballant en un entorn multidisciplinari amb arquitectes, enginyeries, instal·ladors i equips de disseny d’interiors.

La nostra situació privilegiada ens ha permès adquirir grans coneixements i capacitat de gestió que posem al teu abast. No només ens preocupem de l’aspecte tecnològic de la solució, sinó que ens centrem en la vessant pròpia de projecte, com fer-lo més interessant, i en la seva gestió i rendibilitat.
  Amb una instal·lació domòtica, no només actualitzes la teva llar u oficina amb els últims avenços tecnològics, sinó que hi incorpores confort, seguretat i un conjunt de funcionalitats innovadores.