Davant l’augment de la dependència en les TIC i la creixent necessitat de mobilitat en l’entorn professional, s’incrementa la necessitat d’establir una política global de seguretat que abasti totes les infraestructures, garanteixi la continuïtat del negoci i protegeixi l’actiu més valuós del negoci: la informació.

És un error pensar que la seguretat és principalment perimetral i reduir la seguretat informàtica a un Firewall. Les estadístiques constaten que gran part del delicte informàtic  prové de l’interior de l’empresa, sent fonamental comptar amb solucions que abordin les diferents capes de seguretat per protegir transversalment a l’organització.

Els principals factors que incideixen a la vulnerabilitat són la limitació de recursos i retallades pressupostàries dedicades a prevenció i seguretat, i l’absència d’una política global de seguretat que abordi el model de seguretat per capes, a través d’un conjunt de solucions integrals complementaries.

Com a proveïdors professionals al nostre país, promovem un enfoc integrador per poder proveir solucions efectives transversals i garantir una protecció sòlida. Cal un canvi a la cultura de seguretat empresarial per tal d’optimitzar recursos, estalviar despeses i millorar l’eficiència, mantenint un nivell òptim de seguretat.

A Ontec analitzem el teu negoci i t’assessorem en com pots fer-lo més segur. La nostra experiència en seguretat i el treball conjunt i directe amb els propis fabricants internacionals fa que es generi una sinèrgia alhora d’aplicar seguretat transversal en tots els àmbits dels nostres projectes.

La teva tranquil·litat, el nostre objectiu.